fbpx

Въглеродна касета FCCBL AF

Серия FCCBL – патроните са изработени от синтерован активен въглен , който премахва от водата от 98% до 99% свободен хлор , хлорирани разтворители , ароматни въглеводороди (подобрява вкуса и аромата) , както и до 85% от пестицидите от хлорогеничен произход , полиароматни съединения , фенол , бензол и органични вещества .Тази серия патрони е предназначена за обработка на студена питейна вода .

Спецификация

– Отстранете до 99% свободен хлор
– Премахнете органичните замърсители 
– Премахнете фенола и бензола 
– Премахнете до 85% от хлорогенните пестициди
– Премахва твърдите частици (ръжда, пясък, кал, суспензия) , по-големи от 3 µm
– Подобряване на вкуса и аромата на вода

Размери :
Височина : 9 7/8 “ (25 cm)
Диаметър : 2 1/2 “ (6.5 cm)
Работна температура : 2-45 ° C
Препоръчителен дебит на водата : до 6 L / min
Дължина на живота : макс. 6 месеца / 8000 литра 

Гаранция : 2 години / за фирми : 1 година

Описание

В сравнение с гранулирания въглен , синтерованият въглерод има много по-голяма площ , както и броя на активните центрове , поради което е с 25% по-ефективен от другите видове въглеродни патрони . Освен това , патронът може също да отстрани твърдите частици по-големи от 3 µm . FCCBL патроните са особено препоръчителни за обработка на повърхностни води .

Касетата обикновено се използва в повечето системи за пречистване на вода – кухненски филтри , системи за обратна осмоза , системи за анофилтрация . Препоръчваме преди първата употреба да накиснете патрона във вода за около 1 час или да го изплакнете с вода за няколко минути .

Препоръчителен воден поток – до 6 литра вода в минута .

Патроните не трябва да се използват за микробиологично замърсени води или за вода от неизвестен източник . За да удължите живота на касетата , трябва да инсталирате филтър с касета от FCPS или FCPP серия , преди филтъра с FCCBL касетата .

За Продукта

Всички наши устройства могат да се инсталират самостоятелно , без да се анулира гаранцията .

Ръководство е включено във всеки продукт предлаган от нас . Ние осигуряваме техническа консултация чрез раздел Контакти .

Всяка пратка е внимателно опакована и застрахована . За повече информация относно гаранция и други свържете се с нас . 

Лого MyWater пречистване на вода